Sunday, 12 February 2012

PERJUANGAN ANWAR ITU SUCI !?

SALAM KEPADA SEMUA...
PD HARI INI KB INGIN BERKONGSI DENGAN SEMUA SELEPAS MEDIAMKAN DIRI SEKETIKA KERANA MASALAH2 TRTENTU...HAHAHA...

PERKONGSIAN KB ADALAH MENGENAI PERJUANGAN YANG DIBAWA OLEH BAPA KECOH NEGARA INI..SIAPA LAGI KALAU BUKAN SI ANWAR IBRAHIM NI...

BAPA KECOH NEGARA
KALAU DILIHAT, PERJUANGAN BELIAU MERUPAKAN SANGAT 'TERSUCI' SEKALI DALAM MEMPERJUANGKAN HAK RAKYAT...MENGAPA KB KATA BEGITU...INI SEBABNYA:-

  • BELIAU ADALAH ORANG YANG MENYOKONG KUAT HAK ASASI MANUSIA YANG BERTUNJANGKAN BARAT. ANTARANYA IALAH HAK LESBIAN, GAY, BISEKS, DAN TRANSGENDER. (ini adalah tabiat beliau ni...)
  • PERJUANGAN BELIAU JUGA ADALAH CUBA MENGGUNAKAN PENGARUH ISRAEL DALAM MEMPERJUANGKAN KES BELIAU. (u know kan israel tu menatang apa kan?)
  • PERJUANGAN BELIAU JUGA ADALAH UNTUK MENIPU DAN MENABUR JANJI PALSU KEPADA RAKYAT. (mana janji 16 september 2008 ntah?)
  • PERJUANGAN BELIAU JUGA SUKA MENJATUHKAN SESAMA MELAYU UNTUK KEPENTINGAN DIRI BELIAU SENDIRI. (mcm kes tun ghafar baba)
  • PERJUANGAN BELIAU JUGA ADALAH UNTUK MEROSAKKAN NEGARA DENGAN SUKA MENGANJURKAN DEMONSTRASI JALANAN. (ni mmg penyakit beliau sejak jd mahabebal lg)
  • MEMPERJUANGKAN UNTUK MENAIKKAN NAMA NEGARA DENGAN MENJAJA CERITA PALSU TENTANG KEBURUKAN NEGARA INI. (pengkhianat rupanya BAPA KECOH NEGARA ini)

SEMEMANGNYA PENRJUANGAN UTAMA ANWAR INI ADALAH UNTUK MENJADI PERDANA MENTERI MALAYSIA...LAYAK KAH BELIAU? TEPUK DADA TANYA IMAN..!!
p/s: KB memg sangat tidak menyukai DSAI ini...menyampah gilerrrrrrrrr.....................

No comments:

Post a Comment