Thursday, 9 February 2012

KENAPA ANWAR LAYAK JADI PM?

SALAM KEPADA SEMUA...
PADA HARI INI KB INGIN MELUAHKAN SEDIKIT PENDAPAT PERIBADI KB KPD KALIAN SEMUA...

PANDANGAN PERIBADI KB  KENAPA ANWAR IBRAHIM LAYAK JADI PM MALAYSIA...KB POST PERKARA INI SELEPAS MEMIKIR DAN MENGAMBIL SEMUA PENDAPAT DARI PELBAGAI BLOG..... MAKA INI ADALAH PANDANGAN PERIBADI KB KENAPA BELIAU LAYAK MENJADI PERDANA MENTERI MALAYSIA :-->

 • BELIAU MERUPAKAN KETUA UMUM PARTI KEADILAN RAKYAT. BELIAU MEMEGANG JAWATAN INI TANPA BERTANDING ( rupa2 nya beliau ini gila kuasa )
 • BILA DIHADAPAN ORANG MELAYU BELIAU MENGUTUK INDIA DAN CINA. BILA DIHADAPAN CINA DAN INDIA BELIAU MENGUTUK ORANG MELAYU ( jenis lidah bercabang sepuluh...amat sesuai jd PM kan? )
 • SUKA MEMAKI HAMUN ORANG LAIN TANPA BUKTI YANG KUKUH..AYAT MAKI YANG SERING BELIAU GUNAKAN ADALAH HARAM JADAH, BAHALUL, TAKDE AKAL.... ( kalian pernah dengar pemimpin hebat berkata demikian? pikir2 lah )
 • MENGHALALKAN PERILAKU LESBIAN, GAY, HOMOSEKSUAL DAN TRANSEKSUAL ATAS DASAR HAK ASASI MANUSIA...( malaysia akan menjadi sebuah negara yang bebas selepas ini berdasarkan hak asasi manusia ajaran barat dan bukan ajaran Islam )
 • SEMUA YANG BERJAWATAN TERTINGGI DALAM PARTI KEADILAN RAKYAT MERUPAKAN AHLI KELUARGA DAN ORANG RAPAT BELIAU... ( jelas beliau merupakan orang yang suka pentingkan kroni2..... )
 • ORANG YANG MENDAPAT SOKONGAN PADU DARI ORANG YAHUDI ( maka Malaysia akan hebat ikut acuan yahudi dibawah pemerintahan beliau...kalian berminat? )
 • PEMIMPIN YANG TELAH BANYAK MENIPU RAKYAT DENGAN JANJI2 PALSU SEPERTI 16 SEPTEMBER DAN KAMPUNG BUAH PALA...DAN PADA HARI INI APA TELAH TERJADI.... ( banyak bercakap tapi tin kosong...masuk angin keluar asap... )
 • RAMAI SAHABAT DAN ORANG RAPAT BELIAU MENINGGALKAN BELIAU KERANA KEHEBATAN BELIAU MENIPU DAN MENELANJANGKAN RAKYAT... ( masih mahu sokong lagi ke? )
 • SERING MEMBURUKKAN NEGARA INI DI LUAR UNTUK MENAGIH SIMPATI...(menyebabkan Malaysia dipandang buruk oleh negara luar... )

BANYAK LAGI KENAPA BELIAU LAYAK MENJADI PERDANA MENTERI MALAYSIA INI....MAKA SEMUA DITANGAN ANDA...ADAKAH ANDA MAHU BELIAU MENJADI PERDANA MENTERI??????????????

p/s: KB terlupa satu lg kenapa beliau layak..krn beliau hebat depan belakang dalam 
'sasar' lubang...hahahahaha....demo mampu ke dok?

1 comment:

 1. ei..tak mau tak mau mintak disimpang malaikat 44 jgn la dia jadi PM Malaysia....AMIIIIN

  ReplyDelete